2009. 03. 07.

marcipán golyó ala sebi

30-50 dkg porcukor
25 dkg darált háztartási keksz(esetleg utóőrlést kíván, ha nem elég finom szemcséjű, mert az csúnya lehet a kis golyók készítésekor, meg fura is ráharapni)
10 dkg vaj (Rama)
1 dl víz
5 evőkanál gríz
1 mandula aroma(melynek természetesen a színétől függ a majdani marcipán színe-magyarul ez adja a színét, amúgy kb beige színű)
ennnyi

jó étvágyat!

sebi

ps: lehet ezután mindenfélébe forgatni, pl szerintem a holland kakaópor a legideálisabb és legusztusosabb

2 megjegyzés:

Moni írta...

Köszi szépen, ki fogom próbálni, mert szilveszterkor nálunk nagy sikert aratott!
Puszi

Dóri írta...

Hmmm.. nyamiii! Kösz Sebi:)